Cartell Fireta i miniCMO 2018 – Cursa Muntanya Olocau

Cartell Fireta i miniCMO 2018

El dissabte dia 29 de setembre des de les 18 h. estarem en la Plaça de l’Ajuntament d’Olocau i en la Casa de la Cultura repartint els dorsals de la cursa. En aqueix mateix lloc hem creat la FiretaCMO – Fireta solidària i del corredor, on podreu trobar expositors i productes de molts dels nostres col·laboradors, productes artesans, tallers de nusos d’escalada per als més xiquets, etc. Volem també implicar a totes les famílies dels participants i a tots aquells que vulguen iniciar als seus fills en aquest meravellós esport; per a açò hem organitzat La MiniCMO, tot un seguit de carreres NO competitives per a xiquets menors de 12 anys. La idea no és una altra que fomentar l’esport i la concòrdia entre els més xicotets, a més de passar una bona vesprada en un bon ambient i entorn.

Perquè no desaprofites el dissabte hem organitzat totes aquestes activitats a partir de les 18 h.:

  •  Donarà inici la FiretaCMO – Fireta solidària i del corredor i el lliurament de dorsals en La Casa de la Cultura d’Olocau. En la Plaça Major de l’Ajuntament trobareu expositors d’associacions solidàries.
  • La MiniCMO*, en la Plaça Major de l’Ajuntament d’Olocau. Curses de caràcter NO competitiu, les categories de les quals i distàncies seran:

Prebenjamí: fins a 5 anys – 250 m.
Benjamí: 6 i 7 anys – 500 m.
Aleví: 8 i 9 anys – 750 m.
Infantil: 10 i 11 anys – 1000 m.

*La inscripció a La MiniCMO val 1€ en concepte de donatiu per a AVAPACE, encara que s’hauran de formalitzar enviant un mail a cursamuntanyaolocau@gmail.com amb el nom i edat del corredor abans del divendres 28 de setembre de 2018.

En definitiva, volem que aquest cap de setmana siga especial per a vosaltres i evidentment per a tot el poble d’Olocau. Us esperem!

Top