Dissabte 3 d’octubre, arriba la Fireta CMO – Cursa Muntanya Olocau

Dissabte 3 d’octubre, arriba la Fireta CMO

Aquest any, com a novetat en la 3ª edició de la Cursa de Muntanya d'Olocau, hem preparat un cap de setmana complet. En vista del bon ambient que sempre s'ha viscut durant la recollida de dorsals el dia abans de la cursa, pensem que era un bon moment per oferir a tots els nostres corredors, acompanyants o qualsevol que decidisca vindre, algunes activitats interessants.

El dissabte dia 3 des de les 17 h. estarem la Plaça de l'Ajuntament d'Olocau repartint els dorsals de la cursa. En aquest mateix lloc hem creat la Fireta CMO – Fireta del corredor i artesania, on podreu trobar expositors i prodcutes de molts dels nostres col·laboradors, melmelades, teixits i roba artesanes, material per al corredor, etc.

Perquè no desaprofites el dissabte, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament d'Olocau, hem organitzat aquestes xerrades i presentacions:

  • 17:30 h. Presentació del llibre Introducció als esports de muntanya a càrrec de Cèsar Martí i Daniel Olmo.
  • 18 h. Presentació i projecció del documental UPV al cim de l'Everest a càrrec de Jorge Verdeguer, integrant de l'expedició que va realitzar el cim en el 2001.
  • 19 h. El repte descalç a càrrec d'Emili Saez Soto, corredor minimalista i autor del llibre La aventura de correr descalzo.

En definitiva, volem que aquest cap de setmana siga un cap de setmana especial per a vosaltres i evidentment per a tot el poble d'Olocau. Us esperem!

cartell_3CMO_B+infoFIRA_BR

 

Top