En menys de 6 dies arranquen les inscripcions per al 3er CMO – Cursa Muntanya Olocau

En menys de 6 dies arranquen les inscripcions per al 3er CMO

En menys de 6 dies obrirem les inscripcions amb moltes novetats aquest any. No realitzarem debades l'enquesta una vegada passada la 2ª edició, hem tingut en compte, dins de les nostres possibilitats, tots els vostres suggeriments, peticions i crítiques.

La Cursa de Muntanya d'Olocau va a seguir sent una carrera totalment solidiaria, un any més comptem amb el suport de AVAPACE i el Club d'Atletisme Avapace Corre. Volem també contribuir i col·laborar en el manteniment del nostre entorn. Gaudirem també la carrera TOTS PODEM, circuit dins del casc urbà al voltant d'1 km perquè persones en cadira de rodes o ajudats per carro puguen participar i gaudir de la festa del running. Algunes de les novetats d'aquest any són la creació d'un nou circuit de 6 Km per a nens d'edats comrpeses entre els 12 i els 17 anys. Premiarem també al club o grup més nombrós, així és que si sou molts aprofiteu per embolicar a tot el club. 

El dissabte, abans de la carrera organitzarem diferents xerrades i actes per tots aquells que vulgueu venir a recollir el dorsal pugueu fer-ho i gaudir d'una bona tarda.

A poc a poc us anirem informant de tot. De moment queda poc per la sortida.

Top