L’organització de la CMO al Centre AVAPACE ‘Virgen de Agosto’ de Bétera. – Cursa Muntanya Olocau

L’organització de la CMO al Centre AVAPACE ‘Virgen de Agosto’ de Bétera.

El dijous 30 de maig, una representació del CEMO – Club d’Esports de Muntanya i Escalada d’Olocau i Antonio Ropero, alcalde de l’Ajuntament de la Vila d’Olocau, vam visitar el Centre d’AVAPACE Virgen de Agosto de Bétera, un centre amb més de 40 anys que compta amb una capacitat de 54 alumnes situat als afores de Bétera.

Raúl Cano , Director del Centre, ens va atendre per mostrar-nos totes les necessitats que tenen a l’escola, paga la pena veure la gran tasca que fan i la gran quantitat de material que es necessita per tirar endavant aquest projecte. Vam veure en plena feina a mestres, fisioterapeutes, logopedes i alumnes treballant de valent. Fa falta una gran quantitat de personal especialitzat i sobretot material i aules específiques preparades per aquests alumnes. Raúl ens va mostrar totes les aules i on repercuteixen les xicotetes inversions que fan per millorar el Centre provinents de col·laboradors com nosaltres o del seu propi Club d’Atletisme AVAPACE CORRE, el parc amb columpis, els nous horts, l’aula de relaxació, la pissarra digital, les tablets per ajudar a comunicar-se, etc.

Raúl ens va presentar a Lena, una alumna molt especial, que es comunicava amb nosaltres a través d’una tablet. Vam estar parlant amb ella i ens va contar totes les coses que li agradava fer, cuinar creppes, escoltar música, etc. Tota aquesta tecnologia no és de especialment barata i, econòmicament parlant, les ajudes institucionals sabem que són insuficients. Ens va mostrar també alguns dels projectes nous que acaben d’engegar al centre, com els horts amb les primeres collites a punt.

Com sabeu, la Cursa de Muntanya d’Olocau sempre ha sigut fidel a AVAPACE i ha sigut 100% solidària, els organitzadors, CEMO i Ajutnament de la VIla d’Olocau, així ho han entés i així ha sigut edició rere edició. En aquests sentit es va aprofitar la visita per oficialitzar la donació del que es va aconseguir en la V Cursa de Muntanya d’Olocau de 2017.

Estem molt contents i volem agrair a tots els que vau participar, corredors i voluntaris, per què sense vosaltres haguera estat impossible donar 2.550 euros a aquesta Associació que fa una tasca encomiable. Sabem que tota pedra fa paret i estem orgullosos de poder formar part d’aquesta gran família i poder ajudar amb allò que podem.

Top