Reglament COVID – Cursa Muntanya Olocau

Reglament COVID

REGLAMENT “Al teu aire per AVAPACE”. Recorreguts virtuals SOLIDARIS

Art. 1.- “Al teu aire per AVAPACE” és una iniciativa orientada a recaptar fons per a ajudar a les persones més afectades per aquesta associació d’ajuda a la paràlisi cerebral. Al mateix temps que fomentar l’esport i el gaudí de la muntanya i els voltants del terme d’Olocau. Pretén també revindicar la data de celebració de la nostra Cursa de Muntanya d’Olocau, que sempre s’ha celebrat el primer diumenge d’octubre i entre altres coses donar un xicotet suport a moltes de les entitats que any rere any ens han ajudat, Leonia Sport, Corremon València, Twinner Llíria i TopRun.
No es una cursa com a tal. Hi haurà dos recorreguts:
– 20 km amb 1.080 D+.
– 13 Km amb 650 D+

Art. 2.- Els recorreguts Virtuals Solidaris “Al teu aire per AVAPACE” no són competitius. Recordeu que l’important és el recorregut, gaudir de la muntanya i de l’entorn.

Art. 3.- En les classificacions virtuals podrà participar qualsevol persona que ho desitge sense importar l’edat, sexe o nacionalitat. Hi haurà una classificació simbòlica i virtual sempre i quan es complisquen aquestos requisits:

Fer-lo seguint el segment d’Strava que se vos facilitarà.
Per a aparéixer en esta classificació virtual caldrà realitzar el recorregut o recorreguts dins del termini establit que va des de el dilluns 21 de setembre  fins al dia 8 d’octubre.
Els qui vulguen participar en eixa classificació simbòlica poden fer els recorreguts tantes voltes com vulguen, sempre es mantindrà el millor temps.
Es poden realitzar els dos recorreguts.

Art. 4.- Les inscripcions tindran un cost de 7€. Tot el recaptat anirà destinat a AVAPACE. Es tracta de fer una inscripció lowcost. El preu de la inscripció inclou el preu de la camiseta (4,4€) + gestions de TopRun (1€) + 1,6 euros solidaris.

Art. 5.- Els inscrits, pel fet de fer la inscripció, es comprometen a:

Acceptar el reglament, podent aquest patir modificacions per part de l’organització.
Acceptar que la inscripció de la carrera és personal i no es pot cedir a un altre participant o sol·licitar devolució d’aquesta.
La inscripció implica la lectura i acceptació de totes les condicions del reglament de la prova.
El participant assumeix la seua responsabilitat per la participació en la prova del seu estat físic, assumint la comprovació del seu estat de salut i eximeix de tota responsabilitat a l’organització i els seus col·laboradors sobre la seua participació per possibles perill de lesió o pèrdua o robatori d’objectes personals, renunciant a qualsevol acció penal o civil derivada de danys físics o morals que puga patir.

Art. 6.- En fer la inscripció el participant accepta i cedeix els seus drets sobre els enregistraments o fotografies que ell mateix envie a RRSS de la Cursa de Muntanya d’Olocau i RRSS de l’organització.

Art. 7.- L’organització no es fa càrrec de danys i/o lesions que puguen ocórrer durant la realització del recorregut de cada participant.

Art. 8.- Tots els participants pel fet de formalitzar la inscripció accepten el present reglament i en cas de dubte, prevaldrà el criteri sempre de l’Organització.

Top